020 – 6140305      Contact  

   

Organisatie en contact

Het Reinaert 2.0

Vmbo-GL, vmbo-TL (mavo), tweejarige T/H-brugklas, lwoo en kopklas. Met veel aandacht voor informatietechnologie, dienstverlening, producten en kunst. Geweldige sfeer, goeie vibe.

Vanaf schooljaar 2020-2021 vormen Comenius Lyceum en Het Reinaert één school voor vwo-, havo- en vmbo-onderwijs. Grote voordelen voor jou zijn dat je makkelijker kunt doorstromen naar havo-niveau. En dat er veel meer docenten, specialisten, faciliteiten, vaklokalen, leermiddelen en lesmateriaal zijn.

Open avond

Dinsdag 14 januari en donderdag 6 februari (18.30-21.00 uur).

Interesse? Kom naar een open avond! Dan is het een levendige boel hier. Alle leraren zijn aanwezig om rondleidingen te geven en je te vertellen over hun vak. Vraag onze leerlingen alles over de sfeer en de lessen. Je ouders kunnen in gesprek gaan met de schoolleiding, docenten en andere vaders en moeders.

Digitale school

Zijn vlogs, games, influencers, YouTube, social media (en zo) jouw ding? Dan ben je meer klaar voor de toekomst dan je denkt. Want de nieuwe taal is digitaal. Je gaat dit volop gebruiken.

Doorstromen

Wij vergroten jouw kansen om door te stromen naar havo of een mooie mbo-opleiding. Wil jij de wereld veroveren? Wij helpen je vooruit. Met extra begeleiding voor bijvoorbeeld taal en rekenen.