020 – 6140305      Contact

OPEN AVONDEN

Ga jij de wereld veroveren?

Wij zijn een fijne school in Amsterdam Nieuw-West. Voor kinderen die ver willen komen. Je kunt bij ons vwo, havo en mavo doen. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit je schooltijd te halen. Dus ben je op zoek naar goed voortgezet onderwijs waarmee je de wereld verovert? Kom dan bij ons kijken!

Open avonden

Kom samen met je ouders naar onze open avond. Dan is het een levendige boel hier. Alle leraren zijn aanwezig om rondleidingen te geven en je te vertellen over hun vak. Je kunt mini-lesjes volgen.

Ook kun je leerlingen het hemd van het lijf vragen over de sfeer en de lessen. Je ouders kunnen in gesprek gaan met de schoolleiding, docenten, vaders en moeders van oudere leerlingen.

Dinsdag 25 januari van 18.30 tot 21.00 uur
Donderdag 10 februari van 18.30 tot 21.00 uur

Kun je niet wachten? Bekijk dan hier alvast onze online open dag met 31 leuke korte video’s.

Wil je ook naar de verkenningsmiddag? Kijk hier en geef je snel op.

En er is ook weer een vwo-plus verkenningsmiddag. Hier kun je je inschrijven.