020 – 6140305      Contact

VWO+Verkenningsdag

Als gevolg van de verlengde coronamaatregelen gaan de verkenningsmiddagen helaas niet door. Helaas. Helemaal afgelast.

Heb je vragen? Maak een afspraak met de heer M. Aabachrim, onze afdelingsleider onderbouw. Telefonisch, per videobellen of op school op anderhalve meter afstand. Regel de afspraak via onze administratie 020 614 0305.

Voor groep 8’ers met een vwo-advies organiseren we een speciale vwo+verkenningsdag. Voor leerlingen die méér willen. Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor op te geven want hij is vol (17 februari).

Maak je basis nóg sterker. Voor vwo’ers die méér willen, hebben we een uitdagend programma vol geweldige onderwerpen. Meer doen, meer leren en meer ontdekken. Er komt ict en techniek aan te pas. Je krijgt programmeren in je vingers, je gaat aan de slag met robotica en met Lego Mindstorms bouw je slimme apparaten vol elektromotoren en sensoren, je gaat in gesprek met media experts, leert een eigen nieuwsitem maken en je wordt lekker vies tijdens het doen van biologisch onderzoek in de buurt.

Meld je van tevoren aan, dan ben je zeker van een plekje. Dat kan met dit formuliertje: