020 – 6140305      Personeel      Contact

VOCLA, oud leerling vereniging

De VOCLA is de oudleerlingen vereniging van het CLA. Bij het 10 jarig bestaan van de school is de VOCLA gelanceerd. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan is de eerste reünie in 2008 geweest.

Reünie 2018

Beste oud-leerlingen van het Comenius Lyceum Amsterdam,
In het voorjaar van 2018 gaat het Comenius Lyceum verhuizen naar de Jacob Geelstraat naar een schitterend nieuw schoolgebouw. Wij hebben hier jaren lang naar uitgekeken. Nu is het dan eindelijk zo ver! En dat willen we ook graag samen met oud-leerlingen en docenten vieren!
Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de reünie op 14 april 2018 van 15 tot 18 uur op het Comenius Lyceum, Jacob Geelstraat 38, 1065VT in Amsterdam.
Deze middag zal in het teken staan van vernieuwing, herkenning en nostalgie. Ontmoet je oude klasgenoten en docenten en herbeleef je middelbare schooltijd. En bewonder ons nieuwe gebouw!

Graag vóór 31 maart aanmelden via DEZE LINK.

We hopen jullie allemaal te zien. Zegt het voort!
Tot 14 april 2018! Save the date!

Namens lustrumcommissie;
Katja Waltjé (houd voor meer informatie de site en mijn facebook-pagina in de gaten)