020 – 6140305      Contact

Scolopendra

De dierenwerkgroep

Wist je dat we onze eigen tropische dieren houden en kweken? Heel wat verschillende, van hagedis tot kikker, van spin tot schorpioen. Er is veel te zien!

De verblijven van deze dieren (de terraria) staan in ons biologielokaal en in onze ecokas. De dieren worden door leerlingen verzorgd. Lijkt je dat ook leuk? Kom bij ons op school en meld je aan bij Scolopendra, onze eigen dierenwerkgroep!

Scolopendra

Hier leer je over de verzorging en kweek van dieren zoals baardagamen, bidsprinkhanen, gifkikkers, vogelspinnen en nog veel meer.

Je krijgt af en toe lesjes en we gaan soms naar een natuurgebied of dierentuin. Aan het einde van een schooljaar ontvang je zelfs een certificaat van bekwaamheid!

Volg ons op Instagram voor foto’s en verhalen over wat wij zoal doen!

Wil je meer weten? In deze pdf kun je alles lezen over de opbouw, doelen en werkwijze van Scolopendra.