Afgelopen donderdagavond  24-11heeft de lichting voor komend jaar voor het eerst kennis gemaakt met de mentor voor komend jaar en wellicht voor altijd.
De leerlingen waren extreem zenuwachtig en het was hartverwarmend om te zien hoe schuchter ze naar het podium kwamen om kennis te maken met hun komende rolmodel, gids en kruiwagen. De eerste tekenen van de kennismaking waren positief. De zaal zat vol leerlingen en ouders van het OSB, het HLW en het Comenius. Na een mooi inleidend praatje van onze rector en nog wat algemene info voor de ouders was de matching een feit.
In het aankomende weekend van 26 november zullen alle nieuwe deelnemers meegaan naar een luxe hotel in Zeist. Dit zijn uit V5B: Omar Youssif, Fadoua Roubiou, Ahlam Zeifri, Ann Adel, Farida Baioumy, Harinder Singh; uit H4C Felicity Echteld; uit V5A Ka-Wai Wong en uit H4D Ersan Caliskan.

De acht deelnemers van afgelopen seizoen doen het ondertussen enorm goed. Hun aanwezigheid bij de maandelijkse workshops is tiptop in orde en zij gaan op 10 december hun Giving Back diploma in ontvangst nemen.
Wij zijn heel trots want het Comenius levert jaarlijks nu de meeste leerlingen af aan Giving Back. Het Comenius gebruikt zelfs de plaatsen die andere Amsterdamse scholen niet gevuld krijgen.

Voor meer informatie over Giving Back kunt u HIER klikken.