Een goede school-uitrusting houdt anno 2016 niet op bij een goed gevulde etui en een nieuwe agenda. Je digitale uitrusting is minstens zo belangrijk. Is je computer nog snel genoeg? Is je software up to date? Kun je goed genoeg met die software werken? Als het antwoord op ten minste één van deze vragen ‘nee’ is, dan is het tijd om een kijkje te nemen op Slim.nl.

Slim.nl: onderwijskorting op o.a. software
Bij Slim.nl betaal je veel minder voor je software en IT-gerelateerde spullen dan bij andere winkels. Dat komt omdat je (ouder van een) leerling van een middelbare school/ mbo-student bent. Slim.nl onderhandelt speciale licentieovereenkomsten voor onderwijs met (software)leveranciers als Microsoft, Adobe, Apple, HP, Dell en Norton. Daar profiteer jij van!

Een aantal concrete voorbeelden:
• Aantrekkelijk assortiment aan nieuwe en refurbished laptops van o.a. HP, Lenovo en Dell
v.a. € 239,99
• Windows 10 Education – gratis!
• Zeer uitgebreid assortiment Antivirus- en Internet Security-leveranciers, zoals Norton, McAfee, G Data, F-Secure en Bitdefender
v.a. € 18,= per jaar voor drie installaties
Bij Slim.nl kun je niet alleen terecht voor software en laptops, maar ook voor voordelige accessoires (printers, muizen, toetsenborden, iPad hoesjes, fitbits), e-learning, boeken en tijdschriften.

Klik HIER voor meer informatie